maanantai 10. marraskuuta 2014

Halloween, pas de bonbon

En itse oikein syty Halloweenista eikä meillä sitä ole koskaan sen kummemmin vietettykään. Toki lapset ovat pukeutuneet esim. kouluun tai päiväkotiin, jos siellä on jotain järjestetty.

En siis ollut mitenkään varautunut siihen, että Belgiassa Halloweenia vietetään ihan kunnolla. Eri puolilla kaupunkia oli järjestetty kaikenlaista ohjelmaa ja lapset kiersivät soittelemassa ovikelloja makeisten toivossa. Meillä ei ollut mitään muuta kuin vanhempieni juuri tuomat tuliaissalmiakit, joita nyt en todellakaan halunnut jakaa eteenpäin. Niinpä meillä ei ollut mitään annettavaa ja jouduimme vain asiaa pahoittelemaan. Eipä kyllä jouduttu keppostenkaan kohteeksi. :) Muutaman ovikellon soiton jälkeen trafiikki oven takana alkoi vaivaannuttaa, joten oli pakko laittaa lappu oveen "Sorry, no candies, pas de bonbon". :) Ensi vuonna osaamme ehkä varautua. Tosin voi olla, että silloin ei kukaan enää tule, kun muistavat, että tuo oli se ankea talo, jossa oli vain lappu ovessa...

Kuopuksemme oli muuten hieman kauhuissaan Halloween-asuisista vierailijoista. Pari päivää sitten kävi pizzapoika ja kun ovikello soi, kuopuksen ensimmäinen ajatus oli, että siellä on taas joku hirviö. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti